19 Temmuz 2014 Cumartesi

king baby studio


king baby studio, mükemmel takılar tasarlayan, amerikalı  tasarımcı mitchell binder'in kurduğu şirketin adı. şu ana kadar gördüğüm en mükemmel ve bir o kadar da zevkli bu tasarımların hepsini satın alabilecek gücüm olsa, varyemez amca gibi havuz yaptırıp içinde yüzerim. rihanna zevksizi bile burdan alışveriş yapıyor düşün yani. tabi aynı zamanda slash, myles kennedy, mat sorum, tommy lee gibi rock dünyasının en baba starlarının vazgeçilmez adresi olmuş. amerika'da sadece santa monica ve nashville'de 2 adet dükkanı bulunmakta, o yörede olanlar muhakkak uğrayıp hem kendilerine hem de bana bi kaç yüzük, bilezik neyin alsınlar. parası neyse veririz. hediye zaten kabulüm. almanya'da ise münih'te bir şubesi var. bir ara japonya'da da açılacak diye haber okumuştum ama sanırım tipsiz japonlara vermekten caydı mitchell abi.



















istanbul'da şubesini açmak için kolları sıvadım. her hafta ne kadar şans oyunu varsa oynuyorum. ikramiye vurduğunda direkt hizmeti ayağınıza getirecem.  fiyatlar biraz fahiş olduğu için daha çok  burda pop starlar rağbet eder diye düşünüyorum. leydi hande veya jennifer hadise sıkı müdavimlerim olur muhtemelen. 
türk rock'ı genelde ya salaş, ya da para yapmışları en fazla damat tween tadında giyindikleri için, image maker danışmanlığı da verebilirim ek iş olarak. ceceliye muşta kolye ve aslan başlı bileklik, emre aydın'a ise melek kanatlı kolye ve ismi yazan dog tag ne  de güzel durur. imaj meykır değil miyim kardeşim sortaç'ın saçlarını punk bile yapabilirim. modası geçmiş kara gözlüklü neslihan korkmasın titresin hatta.



bu kadar methettin nerden görecez len bu ürünleri diyorsanız ahanda size link: http://www.kingbabystudio.com/

tembeller için de bi kaç foto serpiştireyim bari... rock n roll böyle bir şey işte. bye.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder