3 Şubat 2016 Çarşamba

yarışma dediğin böyle olur

o ses türkiye yarışması finali dün akşam yapıldı ve genç bir arkadaşımız daha 5 albüm anlaşması ile, 1 sene boyunca 250 konser ve büyük ikramiye 1 milyon doları cebine indirdi. amerikan idol jüri üyelerinden keith urban ve jennifer lopez birinci gelen genç arkadaşımızı kendi programlarına davet etmek üzere özel jetlerini göndereceklerini bildirdiler. tarkan, twitterdan yarışmanın birincisiyle en kısa zamanda düet yapmak istediğini, parça seçiminden sonra kayıt için london'da stüdyoya gireceklerini belirtti. hazır gitmişken sahne kıyafetlerini de camden town'da halledeceklerini ekledi. foo fighters grubunun solisti dave grohl, cem adrian'la elele verip yaptığı açıklamada; ''o ses türkiye jürisinin genç insanların umutlarıyla oynadığını, kaybedenlerin bunalıma girip intihar etme eşiğine geldiklerini ve bunun üzerinden prim yapan bütün jürinin yatacak yerinin olmadığını'' ifade etti. acun medya ise seneye hakan'la gökhan'ın yerine allah kısmet ederse dave ile cem'i aynı koltuğa oturtacağız açıklamasıyla yüreklere su serpti. bakalım zaman ne gösterecek?
yarışmanın kaybeden yarışmacılarından 5.element asude ise oynat bakalım'ın yeni sezon sunucusu olmak üzere kolları sıvadı. ahmet kaya söyledikleri halde elenen yarışmacılar ''başına sıkıp gidenler derneği'' kurup mağdur yarışmacıların haklarını sonuna kadar arayacaklarını, olmadı topuklarına sıkıp yola devam edeceklerini belirttiler. karadeniz türküleriyle bir süre liderlik koltuğunu zorlar gibi görünen şarkıcılar horon teperek birinci gelen arkadaşlarını tebrik ettiler. horon esnasında  ezilme tehlikesi yaşadığı zannedilen türkan ''korkacak bir şey yok, canım acımadı sia/chandelier söylüyordum'' dedi. herkes rahat bir nefes aldı.
acun medyadan yapılan bir diğer bomba açıklama ise ''o ses türkiye'' önümüzdeki sene ''o ses türki cumhuriyetleri'' olarak yoluna devam edecekmiş. annem annem şarkısını 1500 kez okuduğu halde birinci gelemeyen aziz cherry kendini hadise'nin bıngıl kollarına attı. hadise istikrarını bu sene de devam ettirerek birinci gelmedi. ''yarışmanın değil gönüllerin birincisiyim'' diyerek yine kendi kendini avuttu. gökhan'ın, hadise'nin karşısına geçip ispirtolu kalemle alnına 'şampiyon benim' yazması yakışık almadı. bunun üzerine hakan'ın eliyle dizlerinin üstünde tempo tutup ''we are the champions'' adlı queen parçasını seslendirmesi, olaya tanık olanlar tarafından çok manidar bulundu. ebru gündeş kenarda hıçkırarak ''yees yeees yes!'' nidaları arasında ağlıyordu. yanına taziyeye gidenlere ''rap müziği bile sever göründüm, ben nerde yanlış yaptım'' diye sızlanırken görüntülendi. murat boz'untuya vermeden yarışmanın bütün güzel kızlarıyla foto çekimini tamamladıktan sonra, hepsini kliplerinde oynatma sözünü verip gecenin karanlığına karıştı. harika bir final gecesi yaşadık. sağol acun medya, yaşasın müzik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder